Politika USA i dalších vyspělých zemí v ekonomice 21. století - Levora, Josef
Ekonomický vývoj Spojených štátov v období rozkvetu. Proces globalizácie a západná Európa. Porovnanie využívania najdokonalejšej technológie USA a západnej Európy. Zaostávanie Japonska v oblasti technológií.