Výnos Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 41/59/1996 z 27. februára 1996, ...
Výnos MF SR č. 41/59/1996 z 27. februára 1996, ktorým sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona NR SR č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení neskorších výnosov a výnosu MF SR č. 11691/1998-41 z 28. decembra 1998. Financovanie obstarávania hmotného a nehmotného majetku a jeho technického zhodnotenia. Financovanie úloh rozvoja vedy a techniky z prostriedkov štátneho rozpočtu. Financovanie štátnych objednávok. Financovanie osobitných úloh rozvoja vedy a techniky. Osobitné výdavky rozpočtových a príspevkových organizácií.