Programové vyhlásenie vlády Slovenskej republiky pre oblasť cestovného ruchu - Bujna, Marián
Konkrétne zámery v oblasti cestovného ruchu sú obsiahnuté v Programovom vyhlásení vlády SR v časti pod názvom Podpora podnikania a priemyselná politika. Úplné znenie časti, ktorá sa týka cestovného ruchu. Súčasná situácia CR. Regionalizácia cestovného ruchu.