Pivo Kelt nielen na slovenskom trhu - Kapšová, Renata
Pivo Kelt - nový produkt vychádzajúci z keltskej receptúry priniesla na trh spoločnosť Heineken Slovensko, a.s. Charakteristika značky Kelt. Tvorba značky. Dizajn etikety. Analýza značky. Cieľové skupiny spotrebiteľov. Selektívna distribúcia. Reklamná kampaň.