Tatra banka vlani vytvorila zisk po zdanení vo výške takmer dvaapolnásobku svojho základného imania - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Tatra banky, a.s. Bratislava v r. 1998, zisk po zdanení, hospodársky výsledok. Prírastok prevádzkového zisku. Úrokové marže a cena peňazí. Rezervy Tatra banky. Opatrnosť pri poskytovaní úverov. Kapitál banky sa priblíži úrovni 5 mld. korún.