Správa OECD o stave slovenskej ekonomiky
Obraz slovenského bankového sektora podľa Hospodárskeho prehľadu OECD. Rozdelenie slovenských bánk do 5. skupín. Investičná a rozvojová banka: jej štruktúra aktív, vlastníctva, riadenie likvidity a jej súčasná situácia. Niektoré základné ukazovatele vývoja bankového sektora od konca roku 1995.