Správa OECD o stave slovenskej ekonomiky
Tretia časť správy OECD o stave slovenskej ekonomiky orientovaná na pohľadávky bánk. Štruktúra pohľadávok v bankovom sektore. Vysoký objem nedobytných úverov. Reštrukturalizácia bankového sektora a stále prítomné riziká. Potreba štátom kontrolovanej reštrukturalizácie slovenských bánk. Tabuľka klasifikovaných úverov, opravných položiek a rezerv k decembru 1997.