Úplné náklady práce a štruktúra miezd zamestnancov v Slovenskej republike v roku 1997 - Chrappa, Ivan
Štatistické zisťovania ŠÚ SR zamerané na úplné náklady práce a štruktúru miezd zamestnancov v SR za rok 1997. Úroveň, štruktúra a dynamika mesačných nákladov práce. Diferenciácia mesačných nákladov práce podľa odvetví, krajov, druhov vlastníctva a veľkosti organizácií. Hodinové náklady práce. Zisťovanie o štruktúre miezd zamestnancov.