Virtuální organizace - Hrůzová, Helena
Teoretické vymedzenie a vznik virtuálnej organizácie. Členovia virtuálnej organizácie. Ciele podnikov ktoré vytvorili virtuálnu organizáciu. Špecifickosť štruktúry a kľúčové črty virtuálnej organizácie.