Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu Systém AIDA
Reklama ako dôležitý nástroj komunikácie určitého podniku na jeho odbytových trhoch. Funkcie reklamy. Reklamné rozhodnutia. Plánovanie reklamných prostriedkov. Plánovanie nositeľov reklamy. Sezónne vplyvy v oblasti reklamy. Tvorba reklamy. Reklamný jazyk. Argumentácia. Kontrolná fáza v oblasti reklamy.