Reklama v krajinách Európskej únie - Pakšiová, Adriana
Reklama predstavuje v krajinách Európskej únie jedno z najväčších a najrozvinutejších priemyselných odvetví. V procese reklamy vystupujú tri dôležité prvky: firmy, reklamné agentúry a médiá. Zrozumiteľnosť reklamného jazyka. Proces tvorby a uskutočňovania reklamy v krajinách ES.