Jazyk reklamy - Čerteková, Jarmila
Reklama ako neoddeliteľná súčasť marketingového mixu. Stimuluje dopyt po tovare a službách. Používanie vedeckej argumentácie. Využitie asociácie. Využívanie zvučných slov. Vysoké nároky na reklamné štýly a jazyk reklamy.