Gabriel Eichler: VSŽ majú iba dve možnosti - prežiť alebo neprežiť - Beer, Gabriel
Rozhovor s prezidentom VSŽ Gabrielom Eichlerom. Súčasná situácia vo VSŽ, a.s. Košice. Nedostatočná právna ochrana manažérov. Nedostatočná podniková kultúra. Vzťahy medzi VSŽ a VÚB. Dlhy spoločnosti, nedostatok financií. Snaha o stabilizáciu situácie vo VSŽ.