Aké ručenie sa vyžaduje pri pôžičke zo Štátneho fondu rozvoja bývania? - Giller, Pavol
Z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania sa poskytujú tri formy podpory: 1. úver, 2. nenávratný príspevok, 3. úhrada časti úroku poskytnutého bankou. Spôsob zabezpečenia záväzku - podľa vykonávacej vyhlášky. Zabezpečenie záväzku nehnuteľnosťou. Zabezpečenie záväzku dvoma ručiteľmi. Kombinácia zabezpečenia záväzku nehnuteľnosťou a dvoma ručiteľmi. Konkrétne postupy.