Pred jubilejným ročníkom medzinárodného veľtrhu CONECO - Harna, Ištván
Ministerstvo výstavby a verejných prác SR je už tradične jedným z gestorov medzinárodného stavebného veľtrhu CONECO. Súčasne s vystavovanými exponátmi počas veľtrhu sú rôzne sprievodné odborné akcie a spoločenské podujatia. Predpoklad zvýšeného záujmu vystavovateľov o účasť na tomto medzinárodnom stavebnom veľtrhu.