Tvorba fondu opráv pri transformovaných domoch - Macuriak, Marián
Jedným z problémov, ktorý sa vyskytuje v súvislosti s transformáciou bytového fondu je výpočet mesačnej splátky do fondu opráv. Výpočet mesačnej splátky na základe výpočtu ročnej splátky pre jeden náklad. Výpočet optimálnej mesačnej splátky na jeden byt. Vzor tabuľky s príkladom.