Francúzski investori sú pripravení vstúpiť na slovenský trh - najradšej do telekomunikácií - Nagyová, Izabela
Francúzsko, ktoré sa v druhej polovici budúceho roku stane predsedajúcou krajinou EÚ, bude podporovať vstup Slovenska do EÚ, ak sa potvrdia politické zmeny v SR. Snaha o rozšírenie vzájomného obchodu. Slovensko je pasívnejšie vo vzájomnom obchode. Spomalenie hospodárskeho rastu Francúzska, príčiny.