McDonald's - značka na prenájom - Kapšová, Renata
Značka McDonald's predstavuje fungujúci systém franchisingu, reštaurácie rýchleho občerstvenia. Prvá reštaurácia systému McDonald's. Pojem franchising. Príprava franchisistov. Cenová stratégia McDonald's. Kvalita a jej kontrola. McDonald's Slovakia. Logo spoločnosti.