Čas pre lobing? - Droba, Juraj
Rozdielne chápanie pojmu lobing, lobizmus u nás a v zahraničí. V zahraničí sa pod pojmom lobing rozumie legitímny nástroj marketingovej komunikácie. Využívanie lobingu v USA. Korporatívny lobing. Oblasť Public Affairs alebo Government Affairs. Legitímnosť lobingu na Slovensku. Príklad konkrétnej aktivity pre klienta ARAL. Budúcnosť lobingu.