Lobing nie je korupcia - Serdelová, Barbora
Diskusia o lobingu a jeho budúcnosti na Slovensku. Ivan Žáry (Pro Publicum), Michaela Benedigová (Interel Public Relations) a Branislav Záhradník (Promedia Partner) vyjadrujú svoje názory na uplatňovanie lobingu na Slovensku. Lobing v USA ako odvetvie a jeho vnímanie ako dôležitej zložky demokracie.