Aktuálne problémy a zámery vodného hospodárstva - Čomaj, Miroslav
Voda ako základná biologická zložka. Svetový deň vody. Základné úlohy a ciele vodohospodárskej politiky štátu. Hospodárenie v rezorte vodného hospodárstva. Aktualizácia koncepcie vodohospodárskej politiky SR, návrh legislatívnych opatrení, návrh ekonomických nástrojov ap.