Klamlivá reklama I. - Vozár, Jozef
Právna úprava klamlivej reklamy v 45 Obchodného zákonníka. Klamlivé údaje a ich šírenie. Spôsob šírenia údajov vymedzuje Obchodný zákonník. Pravdivý údaj, vyvolávajúci klamlivú predstavu. Uvedenie do omylu. Niektoré domáce a zahraničné súdne rozhodnutia.