Kvalitný manažérsky informačný systém umožňuje dostať podnik z krízy - Gallo, Peter, ml
Súčasná situácia v niektorých vybraných slovenských podnikoch. Absencia dobrého manažérskeho informačného systému v podnikoch. Dobrý manažérsky informačný systém by mal obsahovať informácie z oblastí - marketing, odbyt ekonomika, personál. Postupnosť krokov pri budovaní manažérskych informačných systémov. Stratégia, rozpočty a organizačná štruktúra podniku.