Farm initiatives - an incentive in rural development - Loibl, Elisabeth
Tvorba novej ekonomickej základne a zlepšenie príjmov domácností poľnohospodárov. Kombinácia poľnohospodárskych a nepoľnohospodárskych ekonomických aktivít. Postavenie žien na vidieku. Poradenstvo pre vznik alternatívnych zdrojov poľnohospodárskych podnikov.