Nejsme horší než oni - Loužek, Marek
Česká ekonomická transformácia. Makroštrukturálna revolúcia, zmeny na makroúrovni. Reštrukturalizácia na mikroúrovni. Porovnanie transformácie s Poľskom a Maďarskom.