Země zajímavých příležitostí Irsko - Kopecký, Zdeněk
Stručná historicko-ekonomická charakteristika Írska. Írsky hospodársky rozmach. Charakteristické rysy írskeho trhu. Zahraničný kapitál a využitie jeho prínosu.