Životný štýl a zmeny hodnotových orientácií vybranej skupiny SHR v okrese Nitra - Moravčíková, Danuša
Zhodnotenie výsledkov výskumu zameraného na charakteristiku štruktúry a sociálne súvislosti procesu formovania skupiny samostatne hospodáriacich roľníkov (SHR) v okrese Nitra. Životný štýl a hodnotové orientácie vybranej skupiny SHR. Metodický postup.