Sociálna funkcia poľnohospodárstva a problémy formovania skupiny samostatne hospodáriacich roľníkov na vidieku - Kučírková, Drahomíra
Vymedzenie štrukturálnej, demografickej a socioprofesnej charakteristiky skupiny samostatne hospodáriacich roľníkov v okrese Nitra. Sociálna funkcia poľnohospodárstva. Podmienky sociálneho života a individuálneho rozvoja ľudí, ktorí pracujú v poľnohospodárstve a žijú na vidieku.