Podniková kultúra v marketingovo orientovanej firme - Čihovská, Viera
Základné prvky marketingovej koncepcie. Významná úloha segmentácie trhu v modernom marketingu. Orientácia firmy na spotrebiteľa. Reakcie spokojných zákazníkov. Koordinovaný marketing a marketingový pohľad na organizačnú sféru firmy. Dosiahnutie zisku prostredníctvom uspokojenia zákazníka. Prednosti silnej podnikovej kultúry.