Trendy agrárnej chudoby (na príkladoch zo súčasnosti) - Danglová, Oľga
Štúdia sleduje fenomén chudoby v užšom merítku súčasného slovenského vidieka (majer na Žitnom ostrove). Diagnostikovanie chudoby v každodennom živote, prejavujúce sa v materiálnej a sociálnej deprivácii.