Poverty in rural areas of Northern Poland - Zablocki, Grzegorz
Analýza súčasných problémov životnej úrovne v Poľsku. Vysoká miera nezamestnanosti poľnohospodárskej populácie. Príčiny chudoby. Metódy riadenia poľskej ekonomiky.