Obchod v regiónoch Slovenska - Drahovská, Oľga
Očakávaná internacionalizácia slovenského obchodu po roku 1989 sa nekonala. V potravinárskom obchode prevládajú domáce obchodné spoločnosti. Vedúce obchodné spoločnosti v jednotlivých krajoch. Maloobchodný obrat najúspešnejších spoločností v regiónoch Slovenska a obrat dosiahnutý v prepočte na jedného podnikateľa v maloobchode podľa krajov. Spoločnosti s prevahou veľkoobchodnej činnosti. Obchodný systém Jednota.