Prior opäť v Bratislave obchodný komplex pod jednou strechou
Znovuotvorenie obchodného domu PRIOR Ružinov v spolupráci spoločnosti JON a českého holdingu Interkontakt Group. Vznik, vývoj a jednotlivé značky obchodných domov spoločnosti Interkontakt Group. Nový bratislavský PRIOR a jeho prednosti. Tovarová ponuka a marketingová stratégia pridruženého supermarketu SAMA. Samostatné oddelenie drogérie v OD PRIOR. Náklady na vybudovanie tohto obchodného domu.