Šťuka v značkovom sortimente Henkel na trhoch strednej a východnej Európy
Pôsobenie Henkel Central Eastern Europe a Henkel Slovensko na trhoch strednej a východnej Európy i na Slovensku a export. Hlavný sortiment výroby firmy Henkel. Súčasné jubileá spoločnosti Henkel: 75 rokov výroby lepidiel, 90 rokov značky Persil v Európe a 100 rokov značky Schwarzkopf. Vízia koncernu Henkel do budúcnosti a jej 11 pravidiel uplatňovaných na Slovensku. Rozdelenie obratu Henkel CEE podľa regiónov a obchodných oblastí.