Štvrť milióna zákazníkov úspech zásielkového domu Neckermann
História a expanzia nemeckej spoločnosti Neckermann Versand AG. Prienik Neckermanna na trhy strednej Európy. Moderné logistické centrum Neckermanna v Nových Zámkoch. Úspešný štart zásielkového obchodu na Slovensku. Katalóg Trend v područí Neckermanna.