Zahraniční investori budujú na strednom Slovensku niekoľko nových závodov - Hrúz, Juraj
Zahraničné investície na strednom Slovensku. Košťany nad Turcom, v blízkosti Martina - americký koncern chce vybudovať fabriku na výrobu autopoťahov. Dánska firma založila dcérsku spoločnosť Ecco Slovakia, a.s. Martin a stavia haly na výrobu obuvi. V Sučanoch pri Martine sa dokončujú výrobné haly podniku Auto, a.s. Martin. Závod bude vyrábať automobilové komponenty pre Volkswagen. Dánska firma plánuje v Krupine postaviť závod na výrobu nábytku.