Daňový úver podmienky a možnosti čerpania - Burák, Emil
Interpretácia 41 zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Filozofia daňového úveru. Čerpanie daňového úveru. Podmienky nevratnosti daňového úveru. Kumulácia daňovej povinnosti.