Česká ekonomika v roce 1999: nesnadná cesta k oživení - Janáček, Kamil
Základné makroekonomické ukazovatele Českej republiky. Dopad finančnej svetovej krízy na Českú republiku. Finančné a komoditné trhy. Hrubý domáci produkt a konvergencia transformujúcich sa ekonomík do EÚ. Vývoj platobnej bilancie. Vývoj priamych zahraničných investícií. Priemysel, stavebníctvo a maloobchod. Inflácia a menová politika - analýza a výhľad. Menový kurz a finančné trhy. Vývoj miezd a miery nezamestnanosti.