Důsledky finanční krize v Asii pro liberalizaci pohybu kapitálu - Jonáš, Jiří
Liberalizácia pohybu kapitálu a skúsenosti ázijských ekonomík. Čistý prílev zahraničného kapitálu do novovznikajúcich trhových ekonomík. Kritika voľného pohybu kapitálu.