Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru vo vzťahu k poisťovaciemu systému - Matlák, Ján
Realizácia zamestnávateľskej činnosti medzi zamestnávateľmi a zamestnancami prostredníctvom pracovnoprávnych vzťahov. Pracovné vzťahy a pracovný pomer založený dohodami o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Pracovnoprávne aspekty dohôd vykonávaných mimo pracovného pomeru. Dohoda o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru vo vzťahu k nemocenskému poisteniu. Príklady z praxe.