Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru vo vzťahu k poisťovaciemu a dávkovému systému - Matlák, Ján
Vzťah dohôd vykonávaných mimo pracovného pomeru k poisťovaciemu systému, t.j. k poistnému a dávkovému systému. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a poistný systém. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a dávkový systém. Dohoda o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti. Nemocenské ako dávka nemocenského poistenia.