Motivačné systémy ako nástroj rastu organizačnej a individuálnej výkonnosti a harmónie - Lubelec, Libor
Problém efektívnej zainteresovanosti zamestnancov na dosahovaní cieľov organizácie. Princípy tvorby efektívneho systému odmeňovania. Princípy odmeňovania ako nástroj auditu efektívnosti systému odmeňovania. Motivačný potenciál firmy, motivačné faktory.