Nezamestnanosť absolventov stredných a vysokých škôl - Senderáková, Lucia
Situácia v nezamestnanosti absolventov stredných a vysokých škôl. Analýza vývoja a počtu nezamestnaných absolventov. Štruktúra evidovaných nezamestnaných absolventov. Vývoj nezamestnanosti absolventov stredných a vysokých škôl podľa regiónov. Špecifická miera nezamestnanosti absolventov škôl.