Kritické východiská decentralizácie - Holub, Milan
Štyri pracovné skupiny na konferencii Európskej únie (Phare "Modernizácia verejnej správy v SR"), sformulovali závery a odporúčania, ktoré po zhrnutí do návrhu všeobecnej stratégie reformy verejnej správy dostane vláda SR a NR SR. Kľúčovú úlohu z hľadiska analýzy doterajšieho postupu a najmä ďalších krokov v reforme verejnej správy má decentralizácia. Prezentácia výsledkov pracovných skupín a záverečná správa.