Etika verejného zamestnanca - Slimáková, Ľubica
Nedostatok transparentnosti vo verejnom sektore. Základné predpoklady úspešnej etickej reformy. Etika vo verejnej správe na Slovensku. Proces reštrukturalizácie verejného sektora a reforma etickej infraštruktúry.