Postavenie veriteľa treba posilniť čo najskôr - Kaňa, Martin
TREND konferencia Finančný manažment '99 - problematika konkurzného a exekučného práva. Príprava novely exekučného poriadku - štátny dozor nad exekútormi. Sporná efektívnosť exekúcií. Výška sumy, ktorú exekútori vymohli počas trojročnej pôsobnosti. Príklad nemeckého insolvenčného poriadku. Záložné práva na hnuteľné veci.