Nokia spája ľudí aj zamestnancov
Zastúpenie fínskej spoločnosti Nokia na Slovensku. Prístup firmy k ľudským zdrojom. Tímová práca zamestnancov Nokie. Vzdelávanie pracovníkov a študentský výmenný program spoločnosti Nokia. Výber zamestnancov pre slovenské zastúpenie firmy.