Možnosti vytvorenia optimálnej organizačnej štruktúry personálneho úseku - Juhás, Ján
Schéma organizačnej štruktúry VSS, s.r.o. Košice. Schémy organizačnej štruktúry personálneho úseku. Funkčnosť a pozitíva vytvorenej organizačnej štruktúry a obsahovej náplne personálneho úseku VSS, s.r.o. Košice. Proces prijímania pracovníkov.