Poradenstvo pre nezamestnaných na úrovni úradov práce - Žilová, Anna
Charakteristika poradenstva pre nezamestnaných a jeho zameranie. Individuálne, skupinové a masové poradenstvo. Informačno-poradenské a odborné poradenské služby úradov práce. Povinnosti poradcu pri pomoci nezamestnaným.