Rekvalifikácia ako významný nástroj aktívnej politiky trhu práce - Šinka, Ladislav
Výklad pojmov rekvalifikácia a kvalifikácia. Postup pri zaraďovaní evidovaného nezamestnaného do rekvalifikácie. Postup pri výbere vzdelávacích ustanovizní. Cieľ rekvalifikácie. Princípy uplatňovania rekvalifikácie. Obsah rekvalifikácie. Rekvalifikácia zamestnancov.